Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Książąt Czartoryskich
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Czytelnia - zbiory z magazynu
(1)
Autor
Richardson John (1777-1798).
(1)
Rok wydania
1790 - 1799
(1)
Okres powstania dzieła
1701-1800
(1)
Kraj wydania
Wielka Brytania
(1)
Język
angielski
(1)
Temat
Piwowarstwo
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
The philosophical principles of the science of brewing / By John Richardson. - The second edition, in a collected form - London ; Hull ; York : printed for the Author, and sold by W.T. and J. Richardson, London; T. Browne, Hull; and E. Peck, York, 1798. - [4], [1], IV-XXXVII, [5], 4-458, [10] stron : tabl. ; 8˚.
Forma i typ
Temat
Indeks R0
CS1
Reprinty z oddzielnymi stronami tytułowymi dzieł z Theoretic hints on an improved practice of brewing malt-liquors (1777) i Statical estimates of the materials for brewing (1784).
Englis Short Title Catalog, T018098.
Półskórek złocony.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia - zbiory z magazynu
Zapytaj bibliotekarza: sygn. 52739 II (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej